ÇORUM / İSKİLİP - Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON BAŞVURU İŞLEMLERİ

Okulumuz pansiyonuna kayıt yaptıran öğrencilerden öğrenimlerine yatılı olarak devam etmek isteyenler okulumuz müdürlüğüne, belgeleriyle birlikte 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında saat 17.00'ye kadar doğrudan (okul idaresine) başvurabilecekleri gibi elektronik ortamda e-Okul sistemi üzerinden duyurular sayfasından da (https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/MYS/SNV00116.ASPX) başvuru yapabiliceklerdir.

İlgili evraklar okul müdürlüğüne belirtilen tarihler arasında ulaşmaz ise e-pansiyon başvuruları onaylanmayacaktır.

Teslim edilen evraklar üzerinde Komisyonca yapılan incelemelerden sonra Devlet Parasız Yatılı ve Paralı Yatılı öğrenciler belirlenerek, sonuçlar okulumuz sitesinde yayınlanacaktır.

İLGİLİ İŞLEM İÇİN DETAYLI BİLGİ VE EVRAKLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 21.08.2023 - Güncelleme: 24.08.2023 10:16 - Görüntülenme: 93