ÇORUM / İSKİLİP - Hacı İsmail Kavlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ, İLÇE OKULLAR ARASI ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, ilçe geneli okullar arası şiir ve komposizyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz MURAT KÖSE tarafından ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

1. Ortaokullar Arası Şiir Yarışması'nda okulumuz öğrencisi MERVE NURAY ARSLAN, 'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ' adlı şiiri ile ilçemiz 3.sü olmuştur.

2. Liseler Arası Komposizyon Yarışması'nda okulumuz öğrencisi KÜBRA KARAKOÇ, 'ÇANAKKALE'Yİ ÇANAKKALE YAPAN ASİL RUHLAR' adlı kompozisyonu le ilçemiz 1.si olmuştur.

18-03-202418-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 09:19 - Görüntülenme: 54